İçeriğe geç
Korelio’yu Keşfet
Ton ve leke

Kojik asit

INCI / diğer adları: Kojic acid

Mantar fermentasyonundan elde edilen, leke ve ton eşitsizliği görünümüne yönelik formüllerde kullanılan bir bileşendir.

Ne işe yarar?

  • Leke görünümünü hedefleyen ürünlerde yer alır

Kimler için?

Ton eşitsizliği olan, hassas olmayan ciltler.

Nasıl kullanılır?

Genellikle akşam. Her sabah güneş koruyucu kullan.

Dikkat

Hassas ciltte tahriş ve temas hassasiyeti yapabilir; ilk kullanımda küçük bir alanda dene.

Rutinde nelerle?

Birlikte iyi gider

Seçkimizde Kojik asit içeren ürünler

Bu içerik şu an seçkimizdeki ürünlerde bulunmuyor. Benzer amaçlı içerikler için aşağıdaki listeye göz at.

Eşleşme, ürünlerin içerik listesine (INCI) göre yapılır; ürünün o bileşeni hangi oranda içerdiğini göstermez.

Ton ve leke grubundaki diğer içerikler

Cildin için hangileri uygun?Tek bir fotoğrafla cilt tipini öğren, sana uygun ürünleri gör.
Analize başla

Bu sayfadaki bilgiler genel bilgilendirme amaçlıdır ve kozmetik kullanım içindir; tıbbi tavsiye yerine geçmez. Korelio bir dermatoloji kliniği veya sağlık kuruluşu değildir ve ekibimizde hekim bulunmamaktadır. Bir cilt rahatsızlığın veya alerjin varsa, hamileysen ya da emziriyorsan, bir ürünü kullanmadan önce dermatoloğuna veya eczacına danış.