İçeriğe geç
Korelio’yu Keşfet
Ton ve leke

Azelaik asit

INCI / diğer adları: Azelaic acid

Kızarıklık eğilimli ve ton eşitsizliği olan ciltlerin bakımında kullanılan, tahıllarda doğal olarak bulunan bir asittir.

Ne işe yarar?

  • Ton eşitsizliği ve kızarıklık görünümünü hedefler
  • Gözenek görünümü ve sivilce eğilimli ciltlerin bakımında kullanılır

Kimler için?

Kızarıklık eğilimli, karma ve sivilceye eğilimli ciltler.

Nasıl kullanılır?

Akşam, ilk haftalarda gün aşırı başlanır; cilt alıştıkça sıklık artırılabilir.

Dikkat

İlk kullanımlarda hafif karıncalanma olabilir. Kozmetik oranlar, reçeteli ürünlerdeki oranlardan düşüktür.

Rutinde nelerle?

Birlikte iyi gider

Farklı akşamlara ayır

Seçkimizde Azelaik asit içeren ürünler

Bu içerik şu an seçkimizdeki ürünlerde bulunmuyor. Benzer amaçlı içerikler için aşağıdaki listeye göz at.

Eşleşme, ürünlerin içerik listesine (INCI) göre yapılır; ürünün o bileşeni hangi oranda içerdiğini göstermez.

Ton ve leke grubundaki diğer içerikler

Cildin için hangileri uygun?Tek bir fotoğrafla cilt tipini öğren, sana uygun ürünleri gör.
Analize başla

Bu sayfa genel kozmetik bilgilendirme amaçlıdır; tıbbi tavsiye değildir. Cilt rahatsızlıklarında dermatoloğuna danış.