Ton ve leke
Arbutin
INCI / diğer adları: Alpha arbutin
Leke ve ton eşitsizliği görünümüne yönelik formüllerde kullanılan, ayı üzümü bitkisinden türetilen bir bileşendir.
Ne işe yarar?
- Leke görünümünü hedefleyen serum ve kremlerde yer alır
Kimler için?
Ton eşitsizliği olan çoğu cilt tipi.
Nasıl kullanılır?
Sabah veya akşam. Düzenli güneş korumasıyla birlikte kullanılır.
Dikkat
Nadiren hassasiyet yapabilir; ilk kullanımda küçük bir alanda dene.
Rutinde nelerle?
Birlikte iyi gider
Seçkimizde Arbutin içeren ürünler
Bu içerik şu an seçkimizdeki ürünlerde bulunmuyor. Benzer amaçlı içerikler için aşağıdaki listeye göz at.
Eşleşme, ürünlerin içerik listesine (INCI) göre yapılır; ürünün o bileşeni hangi oranda içerdiğini göstermez.
Ton ve leke grubundaki diğer içerikler
Cildin için hangileri uygun?Tek bir fotoğrafla cilt tipini öğren, sana uygun ürünleri gör.
Analize başlaBu sayfa genel kozmetik bilgilendirme amaçlıdır; tıbbi tavsiye değildir. Cilt rahatsızlıklarında dermatoloğuna danış.