Fenoksietanol
INCI / diğer adları: Phenoxyethanol
Su içeren ürünleri bakteri ve küfe karşı koruyan, en yaygın koruyuculardan biridir. Kozmetikte izin verilen en yüksek oran %1’dir.
Ne işe yarar?
- Ürünün açıldıktan sonra bozulmasını önler
- Genellikle etilheksilgliserin gibi destekleyicilerle birlikte kullanılır
Kimler için?
Tüm cilt tipleri.
Nasıl kullanılır?
Ayrıca bir şey yapman gerekmez.
Dikkat
Çok nadiren temas hassasiyeti görülebilir.
Seçkimizde Fenoksietanol içeren ürünler
Bu içerik şu an seçkimizdeki ürünlerde bulunmuyor. Benzer amaçlı içerikler için aşağıdaki listeye göz at.
Eşleşme, ürünlerin içerik listesine (INCI) göre yapılır; ürünün o bileşeni hangi oranda içerdiğini göstermez.
Etikette sık görülenler grubundaki diğer içerikler
Bu sayfadaki bilgiler genel bilgilendirme amaçlıdır ve kozmetik kullanım içindir; tıbbi tavsiye yerine geçmez. Korelio bir dermatoloji kliniği veya sağlık kuruluşu değildir ve ekibimizde hekim bulunmamaktadır. Bir cilt rahatsızlığın veya alerjin varsa, hamileysen ya da emziriyorsan, bir ürünü kullanmadan önce dermatoloğuna veya eczacına danış.