İçeriğe geç
Korelio’yu Keşfet
Nem ve bariyer

Betain

INCI / diğer adları: Betaine

Şeker pancarından elde edilen, nem tutucu ve yatıştırıcı bir bileşendir.

Ne işe yarar?

  • Nem desteği sağlar
  • Formüllerin tahriş potansiyelini azaltmaya yardımcı olur

Kimler için?

Tüm cilt tipleri.

Nasıl kullanılır?

Tonik, serum ve kremlerde bulunur.

Dikkat

Betain salisilat ile karıştırılmamalı; o bir BHA türüdür.

Rutinde nelerle?

Birlikte iyi gider

Seçkimizde Betain içeren ürünler

Eşleşme, ürünlerin içerik listesine (INCI) göre yapılır; ürünün o bileşeni hangi oranda içerdiğini göstermez.

Nem ve bariyer grubundaki diğer içerikler

Cildin için hangileri uygun?Tek bir fotoğrafla cilt tipini öğren, sana uygun ürünleri gör.
Analize başla

Bu sayfa genel kozmetik bilgilendirme amaçlıdır; tıbbi tavsiye değildir. Cilt rahatsızlıklarında dermatoloğuna danış.